Saturday, March 14, 2015

Susur Galur Opah Belah Bapak-2

Sya mendapat beberapa komen di post sya yang bertajuk Susur Galur opah Belah Bapak 
mengenai Meor Yahya & Meor Shamsuddin
Tapi malangnya mereka yang komen tak bagi email atau HP no untuk sya hubungi
Sya berharap mereka dan sesiapa yang mempunyai informasi email kan sya contact number ye
ummisha1311@gmail.com



Ada banyak lagi informasi yang sya perlukan


Kenapalah makin teruk sekarang ni.
Makin M nak update blog. Kena disiplin kan diri lah

Sekarang dah tak kerja..ingat lagi free..rupanya silap
Buzy je..
Tahun ni 3 anak nak exam
SPM, PT3 N UPSR

Apa lagi ye nak cerita..ermm..pikir dulu lah

Nanti2 update lagi
 Hannah dah besar

Sya bersama anak sulung yg nak SPM