Wednesday, April 6, 2011

Lama sungguh ekkk..

Ish..ish,,Lama sungguh 
Bukan dah lupa,Bukan dah tak suka
Cuma..kesibukan melanda..:)

Kerja ditempat baru..dengan environment baru
dapat lak projek baru
Yang memang giler-giler babas..
Projek fast track..
Tuap-tiap hari masuk kerja 8am
Keluar dari ofis paling cepat 6.45pm
Biasanya sabtu alternate off
Tapi team untuk projek ni kena kerja 6hari seminggu
sabtu full day

Keluar ofis dah lambat
Pi ambil anak2 & suami kat rumah mertua
8pm baru sampai rumah
Kat rumah kena tengok anak2 study pulak
Paling awal tido 12am
5.30am dah kena bangun

Itulah rutin hidup sya sekarang
Masih tak dapat macamana nak bahagi masa lagi
Semoga lepas ni dapatlah sya luangkan lebih masa 
untuk update blog
untuk jengah blog rakan-rakan 


2 comments:

Mama Miraki said...

salam sya...
memang memenatkan rutin baru sya tu yea....hehehhe apa pun syabas sebab tabah melaluinya...

uMMisYa said...

mmg letih kak. Ni rasanya dah boleh manage skit masa. Lepas raya baru leh aktif blog kot,,hehe..buat masa skrg dok menjengah blog orang je. blog sendiri dah berhabuk. :)