Sunday, August 8, 2010

Banjir????

Biasanya banjir berlaku dikawasan rendah

Biasanya banjir berlaku kerana sistem pembentungan dan perparitan tak sempurna

Biasanya juga banjir berlaku kerana kerakusan manusia menebang segala pokok

Tapi kali ini banjir berlaku bukan dikawasan rendah

Bukan kerana masalah perparitan

Dan bukan juga kerana penebangan pokok

Tapi banjir berlaku ditempat tinggi dan tertutup

Macamnae tu ekk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


air turun dengan lajunya


huwaaa..keta kami kena banjir...

so Hb sorang lah redah banjir tu..kami tunggu kat tempat kering..huhuhu

Kami anak beranak gelak je,,sebab ingat kan selamat dari hujan parking kat upper parking lot
skali kena gak redah air hujan
sebabnya atas tu dah roof parking
jadi bila hujan air pun turun lah 
masuk ke parking lot



No comments: