Saturday, September 10, 2011

Ngomel Pagi Sabtu

Hari ni mesti ramai yang buat open house kan
Semalam lepas berbuka masuklah Giant
Kononnya nak beli bahan buat kuah kacang & rendang Tok
Skali tengok semua tak de
dari kacangnya dampailah ke daging
Agaknya orang dok borong nak buat open house lah tu

Sya sendiri tak tau bila nak buat,rasanya tak buat open house besar2 
Just masak2 & jemput sedara-mara datang rumah
Maklumlah kami ni kerja, hanya ada rumah hujung minggu je
Hari ni HB demam lah pulak
agaknya musim demam lah
Kelmarin mak sya,anak sulong,adik2 & anak sedara semua demam
Ni Hb lak dah mula demam

Ni Pic family Hb yang dah datang beraya masa raya ke-5.









No comments: