Tuesday, October 27, 2009

-deleted-

4 comments:

POSH76 said...

mmg ler tanggungjawab anak lelaki...tp berpada2 laaa kena balance isteri pun penting...tul tak...masing2 jgn ler amik kesempatan...

uMMisYa said...

itulah..mcm lah Hb aku tak tau tanggungjawab..yang hanginnya, tlg remind tu adik2 dia yg baru setahun dua kawin..pastu asik2 sms ingatkan tanggungjawab..dulu2 lagi teruk siapbagi surat..HB aku sorok tapi aku jumpa
Posh, HB aku hari2 balik rumah mak dia..itu pun masih tak cukup ke..sedang kan aku nak balik rumah mak aku seminggu sekali pun payah..
aki kesian pada HB aku..dia selalu beralah..
jawapan dia 1 jer..dia hormat mak dia, biar apa pun mak dia buat pada dia,...
aku yg hangin, yer lah dia kan suamikita..kita yg tau susah senang dia..hutang dia..makan pakai dia..
adik-beradik hanya tau sibuk ingatkan tanggungjawab...

Azreen said...

salam sya...sabar ye..sedih lak dengar citer sya...

Walau memang tanggungjawab anak lelaki tapi jangan la sampai anak perempuan lepas tangan lak kan... time seronok nak time susah lepas tangan pulak...

sabar ye...

uMMisYa said...

Wsalam Azreen...

thanks kerana memahami

sya taknak masuk campur. yer lah sya ni pun bukannya baik sgt, baran gak..jadi baik sya diam
tapi sya kesian HB sya, sbb bila sya tak puashati dgn cara family dia, dekat HB sya bising..kesian lak HB tersepit..tu yg sya lebih byk diam je