Monday, October 26, 2009

Tak tahu nak letak tajuk apa...sebab lama sungguh tak update blog
macam2 jadi..sya lak tu asik sakit jer..migrain lah, demam lah..

Lagi satu sekarang sya online guna celcom broadband..punyalah slow nak letak gambar..tu yang wat liat nak update blog

Tadi sya benar2 gram dengan Razak, kawan yang menipu sya
Dia dengan Bongkaknya email lat hb sya & cakap yang dia tak kan bayar duit kami sebanyak RM6600..Ya Allah menggigil sya menahan marah dengan RAZAK ni

Sya dah tak tahu nak wat apa2..

Ya Allah Kau berilah petunjuk pada Hambamu ini...

1 comment:

eynda said...

Teruk la Razak tu....