Monday, February 8, 2010

Update Sabtu

Envelope ni...


Dan isi dalamnya
 

Envelope tu sya dapat kat JJ..sebab pergi shopping hari Sabtu..Sebenarnya sya lupa hari sabtu tak de beg plastik..Sya & Hb pun pergilah JJ..skali dah sampai baru teringat..nak patah balik malas..pergi je lah..ingat nak beli beg JJ tu je..
Skali kat kaunter dah bayar, depa letak dalam envelope..haa...mcm best lak..hehe..tak yah beli beg...
Patutlah sepanjang sya jalan dalam JJ tu tengok ada je orang pegang envelope..rupanya envelope tu buat isi barang yang kita beli..


 
 
Ni lah hasil belian kami sabtu lepas..semua HB punya.. :( ..tak pe nanti shopping untuk sya lak ye..hehe

Beli baju kerja HB, sebab tahun ni belum beli lagi baju kerja baru. Beli stokin & tuttt...hehe..kiranya hari ni HB pergi kerja semua baru lah..hahaha...





4 comments:

POSH76 said...

aku pun kekadang lupa nak bawak beg sendiri...tak koser aku nak bayar beg plastik tu...good luck utk hubby sya yer hehe

Mama Miraki said...

ohhh patut nampak "hensem" hari ni dia yea...baju baru rupanya....hehehehhehe..bau kedai....

eynda said...

Rasa seronok kalau hubby ajak gi shopping baju keje dia...sebab dia memang patut dapat baju baru...dok belanja kat anak bini je kekadang baju diaorg pun dah nampak kusam...kesian...dah ada baju baru tu sure nampak fresh je hubby kita kan :-)

uMMisYa said...

eynda...mmg yer
sya yg bising jat dia sbb tahun ni tak beli lagi baju keja dia
sebnrnya nak cari baju hijau,sebab baju dia dah buruk,tai elok lagi..
skali lupalak time CNY,baju yg berlambak warna merah jer lah
agaknya kalau beli time nak raya puasa baru banyak kemeja hijau kot..hehe