Thursday, March 11, 2010

Geram lah woiiii...


Apalah punya nasib
Sampai hari ni gaji tak dapat lagi
hangin satu badan dah ni
Nak tunggu habis 2 bulan notice, jenuh

Bos dah beberapa hari tak keluar dari rumah
Projek ongoing 1 je sekarang
tu lah belagak sangat
infra work tak nak ambik
kecil konon
apa dah lupa ke
dulu dengan projek infra yang haku incharge lah boleh buat co tu hidup
dengan projek infra tu lah boleh hangkut korang semua gi overseas
ni masuk sekor perempuan CiNa berlagak
suruh buat projek building je
Sudahnya aku dah tak de projek nak incharge
satu je projek yg dapat
semua perempuan giler tu je nak incharge
part yg aku incharge pun dia nak


Dah lah bonus tak dapat
Gaji dah bertahun-tahun tak naik

Gaji tak dapat lagi ..huhuhu
Sedihnya


p/S: sori ye sya lepaskan geram..bahasa kasor skit...

No comments: