Tuesday, January 3, 2012

3/1/2012

Hari ini sya cuti 
Kerana nak bayar yuran anak2
Tapi kesihatan sya makin teruk
Dari semalam sya sakit kaki dan lutut
hari ini paling teruk

Sakit sungguh kaki sya ini
Terasa tempurung lutut macam dipulas

Hari ini sya gagahkan juga untuk menapak & memanjat tangga sekolah
Untuk bayar yuran anak
Sya dah Hb berbahagi kelas untuk bayar
Selesai bayar yuran kami ke KWSP
Kena menapak lagi
Parking di Tesco dan menapak perlahan2 ke Bukit tinggi business centre
Tujuannya kami nak buat penama kWSP

Selesai di KWSP kami ke Gombak
Pergi Klinik Panel HB
Dr Suhana tak dapat buat apa2 dgn sakit sya
Kerana katanya selagi sya tak pergi rujuk pakar, selagi tu sya akan menderita sakit 
Dr bagi surat rujukan ke Hospital
jadi kami terus ke HTAR Klang
Buat appointment
Hanya 12/1/2012 baru dapat jumpa Dr Pakar
Nak buat  mcmane..hanya ini yg kami mampu
sbb kekangan kewangan & anak2 nak naik sekolah
Tak mengapa..semua Dr bagus

Sekarang sya hanya baring 
Lutut sya tak boleh nak tegakkan
kaki rasa tegang dan sakit amat
Hari ini sya terpaksa guna tongkat

Tongkat yang dulu digunakan Bapak sya
Tapi HB tak kasi sya guna tongkat ni bila keluar
kerana katanya nampak macam tenat sangat :(
Walaupun kaki ni sakit yang teramat sakit
Terpaksa sya gagahkan juga untuk menapak dgn perlahan
Sbb sya pun rasa susah nak guna tongkat ni
Nak kena panjat tangga umtuk ke ofis ditingkat 4
ye hari2 kena panjat tangga hingga tingkat 4 dgn kaki yang sakit
hanya Allah yang tahu betapa seksanya













No comments: