Tuesday, June 2, 2009

Award

Award from TTM & RL



Thanks TTM & RL for the award...


1-copy babge"2009 CUTE'S BLOGGER AWARD"untuk letakkan
diblog anda

2-Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini
kepada anda?

* terima dari TTM & RL
- Mula kenal dua orang biras yang dok kat negara kangaroo ni kat thread diet, bod bft, forum cari sampai ler ke blog.

3-Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag).

1. Sya suka baking
2. Sya cuma tahu jahit baju kurung jer..nak belajar dgn ummi tapi M nyer tu lebih banyak dari
R..hehehe
3. Sya jahit sendri langsir rumah..ooppss...HB jahit sebenarnya..sya potong & kira jer...
4. Sya addicted online shopping sebenarnya..pantang ada RM kat Maybank..mulalah
jenguk blog orang untuk shopping
5. Sya tak reti merayau sendri..mesti nak keluar dgn HB.
6. Sya tak beli lauk sendiri..biasanya HB yang pilih lauk basah & kering..sya tolak trolley
saja..entahlah dari mula kahwin dah mcm ni..hehehe

4-Anda perlu memilih 6 award seterusnya dan menyatakan pada mereka diblog anda....

'The blogger Award Friendship goes to':

Aku tak check ler yg dlm list nih dah dpt ke blom...aku taruk jer...dah dpt tak yah amik lerr..

1.Posh
2.Bim
3. Maira
4. Kaseh
5. Eynda

No comments: