Monday, August 3, 2009

HAPPY BIRTHDAY QIMIE (1/8/09)

Sabtu 1/8/09, merupakan Birthday anak sya yang no.3, Qimie ke-6tahun. Tahun ni sya tak buat apa-apa majlis or makan2. Sya hanya buat cup-cake jer.

Memang sya letih & mengantuk sangat hari tu. Yer lah Sya mula buat cupcake tu pukul 12am sabtu tu. Siap letak cream pukul 6.30am. Then terus mandi sebab nak kerja. Mengantuk sesangat. Tapi demi anak kan, korbankan segala rehat.

Kami hanya tiup lilin kat rumah MIL sya jer. Sebabnya lepas tu kami terus keluar, bawa anakanak gi Mines. Tu yang adik sya call tanya tak buat makan2 ker, sebab pakcik sya dan adik2 sya semua pergi rumah ummi sya, lepak sana. Yhen pakcik sya tanya dgn adik sya, mana sya, tahun ni tak buat makan2 ker, kalau tak biasanya setiap birthday anak2 sya akan masak..hehehtahun ni untuk Qimie tak de lah masak2. Letih.

The Mines Shopping Complex

Petangnya kami terus ke Mines. Tak masuk Wonderland pun, hanya kat shopping compleks jer . Then untuk seronokkan birthday boy, kami naiklah bot, keliling tasik.





Ni sya bagi sekolah tadika Haqimie, untuk kawan-kawan dia. Tahun ni kan last dia sekolah tadika. Insyaallah tahun depan dah Tahun 1.


No comments: