Monday, August 3, 2009

PaintBall


19 July lepas, company HB ada buat match Paint Ball. HB joint. Pagi2 lagi kami dah keluar untuk pergi tempat game ni. Kat kepong kalau tak silap. Lupa sebenarnya..maklumlah dah lama..

HB kalah..Tapi yang tak bestnya, habis baju kami semua kena color peluru tu. Kami yang diri kat luar pun kena, apakan lagi yang main. Tension betul. Balik rumah rendam & basuh baju anak-anak...abis bertompok2 macam kena klorok. Padahal hanya rendam dengan sabun jer. Yang mana part kena color tu semua turun warna. Bertompok-tompok.

No comments: