Saturday, January 10, 2009

2 Day Complete Body Cleansing Program


Malam semalam sya pegi GNC sebab nak beli Detox. Tapi kat GNC sini takder detox yang sya nak macam yang sya tengok kat website GNC. Jadi sya belilah yang ada kat GNC tu.

Cara nya ialah campurkan 4 penutup Complete Body Cleansing dengan 4oz air. Kemudian minum. Cleansing ni kena minum setiap 4 jam. Program cleansing ni untuk 2 hari. Jadi sya mulakan hari ni (10/1/09).
Sya juga kena jaga pemakanan selama 2 hari ni.
Food yang kena avoid ialah :
Sugar
Dairy Pruduct
Wheat
Gluten
Coffee
Yeast
Food additives & preservatives
chocolate
High-fat foods
Foods yang boleh :
Fruit
Vegetables
Rice
Other Grains
Beans
Nuts & Seeds excepts peanuts & peanut butter
Oil
Tea
Water
Lemon Water
Pure unsweetened juices
Semasa dalam proses detox ni, sya perlu minum air minimum 8 gelas.

No comments: