Friday, January 23, 2009

Elliptical

Yessss..akhirnya yang ditunggu-tunggu dapat juga. Semalam petang elliptical yang shya beli dari 9/1 akhirnya sampai juga kerumah.


Dah rasmikan semalam. Berpeluh-peluh semalam, lencun baju semua. Best sangat guna elliptical ni. Semalam juga marsya tersepit kat pengayuh elliptical tu. Dia dudk macam kat stepper tu mcm naik motor, Pastu benda tu bergerak, melalak dia kaki tersepit kat tepi tu. Kesian lak tengok. Kejap jer..pastu dia lagi naik



Semalam masa workout meleleh peluh masuk mata pedih woo...masuk mulut.masinn..hehehe..telan jer..peluh sendri..



Timbang yang dapat percuma tu pun sampai gak. Timbang ni kat tempat jarum tu boleh pusing untuk setkan ketinggian kita, pastu ada penanda samada kita gemuk ker, ok ke. Best gak timbang ni




Nampaknye sekarang shya kena lebih kuat exercise..elliptical dah ada..tak leh malas-malas lagi..

Yesss..Shya nak kurus...Nak Kurus..



4 comments:

dayangbest said...

takde laa gabak sangat kan elliptical tuh...

cam best jek...
teringin neh

sulalatus-salatin said...

psst..cam bes je elliptical tuh..kat gym opis takde la..nak gak menerai..hihih..berape regenye? bule share?

uMMisYa said...

rega elliptical ni less than RM1500, rasanya 1300 jer kot lupa lak
memang tak besar, untuk kat rumah ok lah size ni

increase metabolism naturally said...

very nice blog