Tuesday, January 12, 2010

Bersih sawang


Uoiiii...lama sungguh tak update blog
Cuba beri 5 alasan kenapa tak update blog lama

5 alasan je ke....Jap ekk nak pikior..

Alasan pertama:- Saya sibuk cikgu..hehehe..(banyaklah sibuk..M nye yg lebih..ehhh tak lah betul saya sibuk)

Alasan ke-2:- Sibuk sebab anak-anak naik sekolah.. semua dah sekolah tau tahun ni. Nanti sya masukkan entry pasal sekolah ekk

Alasan ke-3:- Mood untuk mengarang belum mai..huhu

Alasan ke-4:- Online tapi banyak benda nak kena di google nye..hahaha..i likee bertenet.. (psst...cik abang jeling je bila tengok sya mengadap internet..lagi2 bila kat FB ..tulis komen je , mesti dia jeling pastu tanya dgn sore yg garang (konon hehe) AYang chat dgn sape tu..hehehe..gelak den..apalah cik abang ni..tulis komen kat FB pun dia nak jeles)

Alasan ke-5:- Mood update blog tak de semenjak hp & camera hilang..:(

Ok ..sat lagi kita story lagi ekk..rasanya hari ni banyak entry kot..hahaha
Sebab semangat dah mai..nak tau sebab apa....

1 comment:

somuffins said...

Hidup UmmiSya ..

Selamat berblogging ..