Thursday, January 28, 2010

Picca at Maytower Hotel

Komen sya untuk hotel ni...
Ok lah buat orang yang taste tak mewah macam sya..hehehe
Bilikni deluxe..kalau standard lagi kecil kata member blog Bim

Location hotel ni betul-betul ditengah-tengah KL
So memang baguslah untuk yang kaki shopping
Jalan kaki tak smapai lima minit dah sampai Jalan Masjid India.
Nak ke Jln TAR ke..Nak ke SOGo ke jalan kaki je..
Jadi kami dah rancang..Insyaallah panjang umur ada rezeki
Bulan puasa tahun ni nak bermalam kat hotel ni semalam
dengan tujuan untuk SHopping..hehehe

Layan picca yer




4 comments:

eynda said...

Best jugak la boleh dapat pemandangan KL Tower...eynda pun tak kisah la brape bintang hotel janji bersih & selesa...cukup kelengkapan...hubby eynda je nak lebih2 kalau duduk kat hotel kekeke...

uMMisYa said...

yang bestnya dekat tengah2 kl eynda..hehe..belakang tu je ada 3 kedai ariani..masjid india dekat je..tak pe lah eynda,masa ni lah eynda nak rasa hotel mahal..dah suami eynda mampu..ok pe..sya lak jenis apa tau..hotel biasa tak pe,yg penting ada rm lebih untuk shopping..heheh

uMMisYa said...

yang bestnya dekat tengah2 kl eynda..hehe..belakang tu je ada 3 kedai ariani..masjid india dekat je..tak pe lah eynda,masa ni lah eynda nak rasa hotel mahal..dah suami eynda mampu..ok pe..sya lak jenis apa tau..hotel biasa tak pe,yg penting ada rm lebih untuk shopping..heheh

Bimbo said...

tu yg best maytower..sbb tgh2 kl..leh jln kaki ke jln tar n sogo.heheh.bilik sya duduk ni jauh lebih besar dr bilik bim duduk masa meeting tu.namanya pon gomen,kene berjimat cermat.hehe