Saturday, January 23, 2010

MAYTOWER HOTEL


Hari ni nak tidur Hotel..hehe

Saje je..sebab masa cuti sekolah hari tu tak berpeluang nak bercuti 
Jadi hari ni kami akan tidur kat Maytower Hotel, KL

Sya pun tak pernah pergi hotel ni
nanti malam sya update yer sebab kat hotel tu ada free internet
tak de pun tak ber..sya ada "berukband" celcom

Anak-anak lah yang paling tak sabar..sebab depa sibuk nak mandi kolam
 
Minggu depan 29-31hb kami nak bercuti kat Melaka lak..
Tak dapat jalan jauh-jauh, dekat2 sini pun ok gak kan..
asalkan anak-anak seronok.

Ni nak rancang percutian masa CNY lak nanti..itupun kakalu ada kekosongan
sebab biasanya CNY hotel penuh..
Tapi sya lak cuti panjang..seminggu gitu..al-maklumlah keja co cina



6 comments:

Maharani said...

melaka nnt stay kat mana?? tom pun akan p melaka jgk bulan march nnt. igt nak stay a'famosa resort. ok tak harga kat sana?>

Bimbo said...

sya..bim penah stay may tower ni.ada meeting masa tu.

blkg hotel ni jalan tar kan.hehe.tu yg aku ske tu,asik merewang beli tudung.haha.

tapi bilik nye bukan sempit giler ke?ke korang ambik bilik family?waa..best aa gi holiday2 kan..have a nice stay yer..

eynda said...

Bestnyer kalau saje2 tido kat hotel....bila nak start kumpul duit buat cam ni..hhmm...

somuffins said...

Sya, enjoy yourself with family.

TopsyTurvy Mum said...

Have fun Sya..

cam aku anak beranak ler suka hotel wakaka!

uMMisYa said...

Tom: Akak stay kat Averly Hotel,Jln Tanjung Keling. Tak penah stay kat A'Famosa.

Bim: Yezza..syok sangat kat,senang nak shopping. Tu yg dah rancang bulan posa tahun ni nak stay situ senang nak shopping..hehe.. Bilik kami deluxe..oklah untuk kami..anak2 kecil kan tidor bawah..bentang lapik..hehe

Eynda: Sya biasanya masuk yg pakej holiday tu..skali masuk byrlah 400++ utk setahun dapat lah 2 mlm percuma..tu yg selalu gi tidor hotel. Kalau dah guna yg percuma , dapat bilik dgn harga discount..ok gak rate dia

Somuffins: Thanks Kak..saje nak kasi anak2 seronok

Rox: kita sama ekk..kami mmg suka tidor hotel..heheh..padahal KL - Klang bukannya jauh..tapi nak jugak tidor hotel..hehe