Tuesday, May 18, 2010

Huwaaaaa.....mengantuk...


Pernah tak korang rasa hari tu betul-betulnya mengantuk

Padahal rasanya tidur dah awal

Bangun pagi pun macam biasa, tak terawal seminit  or terlewat seminit

Tapi rasa mengantuk jugak

Haa...itu lah yang sya rasa

Punya lah mengantuk

Sampai driving pun rasa nak terlelap

Skali sampai traffic light

Jenuh tahan bijik mata ni

Jangan terlelap

Tiba-tiba

Pon..Pon..Ponnnnnn

Ooo mak kau...terkejut sya

Rupanya sya dah tertidur kat traffic light

Dan lampu tu dah tukar ke merah

Depan sya punya lah kosong

Dah tak de kereta

Jauh lak tu jarak antara sya dengan traffic light

hahahaa...

Mesti orang belakang sumpah seranah sya

Agaknya baru sekali kot lampu tu tukar dari hijau ke merah

hehe...

2 comments:

TopsyTurvyMum said...

aku pun lately suka ngantuk..pasal dah jarang exercise kot..

hati2 sya..org hon takpe lagi..jgn terbabas..nauzubillah.

uMMisYa said...

ye lah rox..sbb dah x exercise lah.aku dah lama cuti.kelmarin baru beli cd baru,ingat nak mula balik,tapi entah bila nak mula tah..asik balik lambat je. penah gak drive kat h/way aku dari lane tengah terlelap terus ke lane tepi. nasib x de keta lain.