Friday, May 14, 2010

Jumpa EYNDA


Hari ni setelah setahun berkenal-kenal, berkawan dia alam Cyber..akhir nya hari ni saya dating dengan Eynda.

Kami dating kat Giant, Shah Alam. Mulanya janji dalam 3pm..skali hujan punya lah lebat. Kami jumpa lewat sikit.

Gembira rasanya dapat jumpa Eynda..Ramah, tak sombong. Berborak macam dah lama kenal,sampai kan sya terlupa sesuatu..hehe..minta halal ye Eynda..

Eynda bawak Adam & Hannah. Kedua-duanya friendly..terutama Hannah..Hari ni punya la keletah dia..menyanyi lah, bercerita lah..skali tup..tup...angin speaking dia mai..amik ko..segala dialog Power Puff Girl, Princess, Barbie keluar.hehe.

Sya bawa marsya..Marsya ni lak, bila jumpa Hannah punya la dia diam..tak bercakap sepatah pun..Alahai anak ummi kenapalah jadi pemalu lak hari ni..Tapi masuk je kereta dia siap komen.."ummi,budak tu muka macam Afriena kan"..hehe..Afriena tu cousin dia..memang Hannah ada iras skit dgn Afriena.

Kami berborak hampir satu jam..tak leh lama..Eynda nak beli barang, sya pun nak balik..Insyaallah ada rezeki kita jumpa lagi yer

Semoga persahabatan kita ni berkekalan..

(p/s: pic nanti letak ekk..lembap tahan gaban berukband)

1 comment:

eynda said...

Hehe...sya dah update dulu... :-)