Monday, October 18, 2010

Mari Dekat, Mari Dekat

Mari dekat...mari dekat
Teringat iklan Sheila Rusli nak promote mayonis

Meh sini sya pun nak promote gak
Ni ha

Dugro Rasa Strawberry

Biasa kita jumpa susu rasa coklat, madu, vanilla & asli
Kali ni ada rasa strawberry




Warna susu nya sebelum bancuh tetap putih
tapi bila bancuh susu tu jadi warna pink..strawberry
dah macam susu yang beli dalam botol or kotak tu je
Bau strawberry punya lah sedap
wangi je
Sya siap ratah susu ni
hehehe
satu scoop masuk botol susu
satu scoop masuk mulut sya
hahaha
Sya ni memang suka ratah susu tepung tau
satu tabiat dari kecik yang tak dapat buang
tapi susu baby bawah 1 tahun sya tak suka ratah
sebab tak sedap
:))

Tuan empunya susu ni tak tau Ummi dia dok ratah susu dia
Siap dia kena marah dgn ummi dia sebab ratah susu
padahal ummi dia pun tergoda dengan kewangian & kesedapan susu tu
hehehe

Tapi susu tu limited addition lah
nak kena hantar feedback kat dumex lah
suruh depa continue keluarkan susu ni

2 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Ziarah dan Kenal.

Wah..boleh beli untuk anak2. Banyak kali boleh buat dari beli sekotak DL tu RM1.80.

uMMisYa said...

Salam Perkenalan. Thanks for the visit. :)

mmg betul tak rugi beli.sedap sangat rasa..sbb kita minum pun x rasa mcm susu budak2 dah..cuma kalau nak manis letak lah gula, tapi bagi anak2 saya dah ok manisnya.