Saturday, October 9, 2010

BertemuTeman Cyber Yang Anggun Ala-ala Retis

Kelmarin saya dapat message kat FB
Ada Jemputan makan-makan
dari Teman yang kenal dialam cyber hampir 2 tahun

Siapa lagi kalau bukan TopsyTurvyMum
Yang Anggun Ala-ala retis
hehehe
Dia ni banyak nama tau
Kawan sekolah panggil dia NANA
Kawan forum panggil dia Roxy
Dan sekarang dia dapat nama baru lak dari teman2 blogger iaitu Cik Tim aka Timah

Saya kenal Rox dari Forum Cari
Masa tu tengah berusaha keras nak kurus
Join forum BFT
Kat situ masing-masing sibuk nak kurus
Jadi masing-masing saling memberi peransang antara satu sama lain
Tiap-tiap hari kami akan report apa makan semalam, apa workout yang dibuat semalam
Masa tu banyak gak lah sYa turun berat badan lebih 10kg
Konon dah perasan kurus, stop join forum
workout mula malas buat
maka badan pun naik bagai dipam-pam..hehe

Tapi Rox maintain kurus..jeles
Hari ni Rox buat makan-makan kat rumah adik dia di Shah Alam
Rox balik bercuti sampai 23hb ni
Jadi memang dah lama tunggu nak jumpa 
Akhirnya dapat juga sya bertemu teman cyber
yang selama ni kami hanya berborak dalam YM je
Borak macam dah lama kenal
Padahal baru sekali jumpa

Sya seronok berkawan dengan Rox
Sebab tak sombong
Otak pun gila-gila..tapi tak lah sampai gila :))
Lagi yang sya tak sabar sebab nak jumpa Amjahh yang Comel
Geram sungguh tengok Amjah ni..nampak je kita hala camera kat dia,terus je senyum..TTd sembunyi belakang Amjah..maklumlah low-profile..hehe

Tengok tu kan dah cakap..pantang nampak camera,senyum je dia..comel


Rox dengan gaya sopan santun ala pompuan melayu melben terakhir tengah buat popia basah

Zeta(Blogger gak), sYa & Rox @ TTM(Rox ni kan low-profile,jadi letak pic dia yang kabur..hehe..x leh tayang muka vogey dia kat blog)


Thanks Rox sebab sudi jemput sya datang makan2 & akhirnya dapat jumpa Mak Jah yang Glamer kat alam cyber ni

Makan semua sedap2 ada nasi beriani, popia basah,nasi impit & yang paling sya suka Black Forest Trifle

Panjang umur ada rezeki kita jumpa lagi yer.





4 comments:

TopsyTurvyMum said...

Salam Sya,
Thanks sudi datang...seronok sgt hari ni:)
hahaha ala2 retis tu tak tahannn ekekeke...
Sya pun kurus banyakkk..
InshaAllah lain kali jumpa lagi:)

POSH76 said...

bessnyer dapat jumpa TTM...blogger chef yang glemer tu hehe

uMMisYa said...

Rox; sku pun seronok jumpa ko..yang paling utama dapat jumpa Amjahh tu..geram sungguh..senyum je..anak aku lak rajin benor melayan dia makan..

Posh: orang jauh aku dah jumpa, ko yang dekat bila nak jumpa lak ekkk...hehe

Anonymous said...

owh tidakk..jgn diletakkn gambar ku disitu...
btw kak..seronok dpt jmpa akak..
-zeta-