Wednesday, May 20, 2009

BEAUTY AWARD

Beauty Award



Dapat award ni dari POSH..Thanks POSH..bikin wa jadi perasan CANTIK..hahahaha

Syarat nak terima syarat ni:
1.pastikan jantina anda perempuan - Tulin nyah..dari lahir memang Burg_r..bukan sos_j..hehehe

2.copy award n paste kat blog anda - Dah tepek pun..

3.nyatakan 7 sebab kenapa anda bangga jadi perempuan - ok nak perasan cantik jap yer

7 sebab kenapa saya bangga menjadi perempuan/wanita

1. Kerana sya boleh bergaya dengan baju yang pelbagai fesyen..orang lelaki mana ada banyak fesyen hanya tu jer..rugi2...
2. Kerana sya pernah jadi rebutan orang lelaki..hehehe..namun hanya HB ku yang bertuah dapat merebut hati ini..cewahhh..
3. Bila berjalan jer mesti orang pandang..yang perempuan pandang dengan jeles, yang lelaki pandang jeles sebab kenapalah bukan mereka yang dapat sya..hahaha
4.Masa mula-mula masuk kerja ramai member lelaki nak tolong ajarkan.. :)
5.Hubby jaga sya betul-betul sebab takut kena rembat dgn orang lain
6.Cepat kahwin..yer lah umur 22thn dah kawin..rugi oo sapa kawin lambat
7.Hubby sayang sya selalu..kerana hingga kini sya tetap jaga ketrampilan..yelah nak maintain BEAUTIFUL

4.pass award ni kat girlfriend aku yg cun melecun ni:-

1)RL
2)Bim
3)Maira
4)Yun
5)Kaseh

Ini jer kot..sebab yang lain dah kena quote

No comments: