Wednesday, May 20, 2009

Hangin betul

Hangin betul hari ni
nak tahu kenapa

Tengahari tadi bergegas sya balik rumah PIL
sebabnya pukul 1.20pm izzati call bagitau Danny tak nak pergi sekolah
menjerit sya kat danny
mana tak nya
hari ni exam, paper math lak tu
sya pun apa lagi, jadi F1 lah balik rumah PIL
seret dia bawa pergi sekolah
pastu ikut hantar dia sampai dalam kelas
nasib exam baru mula

Bertuah punya anak
Alasan tak nak pergi sekolah
pencil case tak bawa
yang geram nya
orang kat rumah tu semua tak boleh call sya ker
inform yg Danny tak nak pergi sekolah
mengamuk lah sya
abis semua kena marah
dengan Hb pun kena marah dengan sya
padan muka dia
sape suruh Parents dia tak call sya

Lepas geram kat sini lah

No comments: