Tuesday, May 12, 2009

XTVT hari Ahad

Hari ahad semperna hari Ibu, sya rajin sikit..hehehe,
Masak nasi lemak untuk sarapan, kari ayam,ulam timun sambal tempoyak untuk lunch makan kat rumah ummi, buat cup cake lagi. Lupa lak nak amik gambar lauk, yang ada hanya gambar cup cake jer.


Sya buat 2 jenis cup cake iaitu carrot & banana cupcake..pastu letak butter cream cheese. Lupa diet hari tu..hehehe


Dah siap letak kat kek, Marsya makan cream tu macam tu aje..sedap benor lah tu..hehehe..Anak2 dara semua sibuk nak menolong. Biar lah..belajar dari kecik

Petang tu kami pi JJ Bukit Tinggi...



Ada promo Sustagen. Anak-anak semua join game kat situ. Dapat lah depa sorang satu goodies bag. Dalam bag tu ada radio, sample susu & pamplet.

Hari tu sya pakai baju baru..hehehe

Baju ni pakai dengan legging & inner hitam..selamba jer pakai macam ni..hehehe..Biarlah nak malukan apa, yang penting aurat tutup. Hubby pun kata ok pakai macam tu.

2 comments:

Maharani said...

pheeewit!!! cun la.. sesuai jer dgn kaksya.

uMMisYa said...

hehehe..tengoklah beli kat siape...kalau tak kat Maharani